Medarbeidere

Kjetil Wendelborg

Managing Partner
Mobil:
+47 950 43 308
E-post: kjetil@smartpeople.no 

linkedin

 

 

 

 

MANAGING PARTNER
Kjetil har en Bachelorgrad i Marketing Management fra NMH/BI 1987. I tillegg til dette har han 2-årig befalsutdanning fra Hærens Luftvern, og erfaring som offiser i Forsvaret. Han har omfattende erfaring fra ulike konsulent- og lederstillinger innen consulting, marketing og produktledelse i dagligvare- og faghandel.

Før Kjetil var med å etablere Smartpeople for nærmere 21  år siden, arbeidet han i stillingen som direktør for Retail Measurement Services og Media i ACNielsen Norge, og var en del av ledergruppen der i flere år. I ACNielsen hadde han også nordisk ansvar. Kjetil har sertifisering i Cattell 16 PF personlighetstest fra Assessio/Norsk Psykologforening, og har også erfaring med bruk av Cut-e/AON sin personlighetstest, SHAPES. Kjetil er selvutnevnt sportsidiot.

Erik Overland

Partner/rådgiver
Mobil:
+47 922 64 464

E-post: erik@smartpeople.no

linkedin

 

 

Partner
Erik har allmennutdannelse rettet mot detaljhandelen.  Han har bred erfaring innen detaljhandel, kjedevirksomhet og lederutvikling, og har gjennom årene innehatt forskjellige lederroller innen butikk- og kjededrift. Erik kommer sist fra stillingene som regionssjef i Skeidar/Living Group, og har tidligere vært bl.a. kjededirektør for dagligvarekjedene Ultra, Centra og Jacobs.      

Erik har jobbet som assosiert partner/headhunter i Smartpeople siden mai 2012.

Besøks- og postadresse (NB! Ny adresse fra 04.01.2021):
Smartpeople Search & Selection AS
Østensjøveien 43 (v/Brynseng T-Banestasjon)
0667 Oslo