Medarbeidere

Kjetil Wendelborg

Managing Partner
Mobil:
+47 950 43 308
E-post: kjetil@smartpeople.no 

linkedin

 

 

 

 

MANAGING PARTNER
Kjetil har en Bachelorgrad i Marketing Management fra Norges Markedshøyskole 1987. I tillegg til dette har han 2-årig befalsutdanning fra Hærens Luftvern, og erfaring som offiser i Forsvaret. Han har omfattende erfaring fra ulike konsulent- og lederstillinger innen consulting, marketing og produktledelse i dagligvare- og faghandel.

Før Kjetil var med å etablere Smartpeople for nærmere 17  år siden, arbeidet han i stillingen som direktør for Retail Measurement Services og Media i ACNielsen Norge, og var en del av ledergruppen der i flere år. I ACNielsen hadde han også nordisk ansvar. Kjetil har sertifisering i Cattell 16 PF personlighetstest fra Assessio/Norsk Psykologforening, og har også erfaring med bruk av Cut-e Norge sin personlighetstest, SHAPES.

Erik Overland

Partner/rådgiver
Mobil:
+47 922 64 464

E-post: erik@smartpeople.no

linkedin

 

 

Partner
Erik har allmennutdannelse rettet mot detaljhandelen.  Han har bred erfaring innen detaljhandel, kjedevirksomhet og lederutvikling, og har gjennom årene innehatt forskjellige lederroller innen butikk- og kjededrift. Erik kommer sist fra stillingene som regionssjef i Skeidar/Living Group, og har tidligere vært bl.a. kjededirektør for dagligvarekjedene Ultra, Centra og Jacobs.      

Erik har jobbet som partner/headhunter i Smartpeople siden mai 2012.

Besøksadresse:
Smartpeople Search & Selection
Ole Deviksvei 4 (Bryn)
0666 Oslo

Postadresse:
Smartpeople Search & Selection
Ole Deviksvei 4
0666 Oslo