”If you think competence costs – try incompetence…”

Om oss

Smartpeople Search & Selection AS ble etablert 15. januar år 2000. Utgangspunktet den gang var å jobbe mer bransjespesialisert og -fokusert enn mange andre innen rekrutteringsbransjen – som i stor grad satser mer generalisert innen rekruttering.

Smartpeople sitt primære nedslagsfelt er å jobbe med rekruttering av topp- og mellomledere, samt tyngre kompetansepersonell til sektorene retail/kjededrift og merkevareleverandørleddet. Plattformen og erfaringsbasen til oss som jobber i Smartepeople er først og fremst FMCG og dagligvarehandel. Helt siden starten i 2000 har vi jobbet svært bredt innen sektorene varehandel og merkevare, og har i dag kunder innen både dagligvare og de aller fleste faghandelsretninger. I tillegg jobber vi med mange ulike aktører som jobber opp mot eller samarbeider med våre kunder innen de samme fokusområdene.

Selskapet jobber ut fra en partnermodell, og vi som jobber i selskapet har inngående erfaring og kompetanse fra tyngre lederroller fra de nevnte sektorene. Smartpeople fokuserer også tjenestemessig, og leverer et bredt spekter av search, rekrutteringstjenester og rådgivning innen HR-management, coaching, outplacement – og ikke minst karriererådgivning.

 

 

Besøksadresse:
Smartpeople Search & Selection
Ole Deviksvei 4 (Bryn)
0666 Oslo

Postadresse:
Smartpeople Search & Selection
Ole Deviksvei 4
0666 Oslo